Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A Te érdekedben oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül is tudsz vásárolni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történhessen a pénztárig való eljutás. Ha nem szeretnél regisztrálni, válaszd a Vásárlás regisztráció nélkül opciót! Azonban ha regisztrálsz, akkor legközelebb még gyorsabban tudsz majd vásárolni, megnézheted korábbi vásárlásod részleteit és figyelemmel követheted aktuális rendelésed állapotát.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

  > e-mail: [email protected]

  > telefon: +36305123016 (hívható hétköznap 9 és 17 óra között)

Milyen szállítási lehetőségek közül tudok választani?

A termékek vásárlásához időgarantált csomagos postai szállítási lehetőséget biztosítunk 1.790 forintért. Ezen kívül lehetőség van Foxpost terminálos szállításra egységesen 700 forintért, valamint Foxpostos házhozszállításra is 1.460 forintért.

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat átvállaljuk Tőled és ingyenesen küldjük el Neked a megvásárolt termékeket.

Abban az esetben, ha a terméket szeretnéd megnézni élőben is, keresd fel bármelyik viszonteladónk üzletét.

Házhozszállítás Magyar Postával

A rendeléseket a Magyar Postával szállíttatjuk, mérettől függően időgarantált csomagként vagy ajánlott levélként. A szállítás a rendelés kifizetését követően 2-7 munkanapon belül megtörténik. Amennyiben a csomag a postán mégis elkeveredne, és a megadott határidőn belül nem érkezik meg, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és a terméket újból, díjmenetesen kiszállítattjuk neked.

> előre utalással és PayPal fizetéssel: 1.790 Ft / csomag
> többféle termék egyidejű vásárlása esetén csak egy szállítási díját számolunk fel
> 15.000 Ft felett: ingyenes

Foxpost terminálos szállítás díja

előre utalással és PayPal fizetéssel: 700 Ft / csomag
> többféle termék egyidejű vásárlása esetén csak egy szállítási díját számolunk fel
> Ennél a szállítási módnál kérlek a legördülőmenüben jelöld ki az általad választott célterminált. A terminálok listája és térképe itt található. A csomagot az általad kiválasztott célterminálba juttatjuk el. A csomag terminálba érkezését követően mind e-mailben, mind SMS-ben értesítést és egy nyitókódot kapsz a Foxposttól, amelynek segítségével a következő néhány napban 0-24 órában bármikor át tudod venni a küldeményt az adott terminálból.Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. Amennyiben külföldre szeretnél rendelni tőlünk, az is megoldható – ehhez kérd egyedi ajánlatunkat a [email protected] e-mail címen!

Foxpost házhozszállítás díja

> előre utalással vagy PayPal fizetéssel: 1.460 Ft / csomag
> többféle termék egyidejű vásárlása esetén csak egy szállítási díját számolunk fel
> 30.000 Ft felett: ingyenes

Ennél a szállítási módnál mi ugyan egy Foxpost csomagautomatában adjuk fel a rendelésedet, de azt a futár hozhoz viszi neked az általad megadott címre.

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. Amennyiben külföldre szeretnél rendelni tőlünk, az is megoldható – ehhez kérd egyedi ajánlatunkat a pockettrailer(kukac)gmail.com e-mail címen!

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Webshopunkban előre utalással és PayPallal tudsz fizetni.

A PayPal fizetési mód esetén a rendszer átirányít a PayPal felületére, ahol a korábbi PayPal regisztrációddal tudsz belépni és fizetni.

Utalás esetén kérjük a végösszeget az alábbi bankszámlánkra küld el:

  > kedvezményezett neve: Kraszkó Márta e.v.

  > kedvezményezett bankja: OTP Bank

  > kedvezményezett bankszámlaszáma: 11733003-27309223

> a közlemény rovatba kérünk, tüntesd fel a rendelés azonosítóját

Amint beérkezik az utalásod, mi még aznap összekészítjük a csomagodat, és a következő munkanap postára adjuk.