A hétköznapok szuperhőseinek

A Super Mom kampány után kiterjesztettük a szupererőt minden szülőre, hiszen az anyák mellett az apák is ugyanúgy kiveszik a részüket, ugyanúgy a hétköznapok szuperhősei – image filmünknek főszereplői a szülők!

“A most elkészült kisfilmben öt, teljesen szokványos jelenetet láthatunk a gyerekes mindennapokból, amelyeket a szülők, anyák és apák ötletesen, egyszerűen oldanak meg” – mesélte a koncepciót a tervező Séllei Lilla, aki maga is anyuka, és mindennapos Pocket Trailer felhasználó – “A videóban szereplő történeteket mind a valóság ihlette, a videóban látható minden mami hack egy-egy ismerős anyukától, apukától származik, akik az anyaság, gyereknevelés során hasznát vették ezeknek a trükköknek” – folytatta Lilla, aki azt is hozzátette, ez nagyon fontos, hiszen ettől lett a film szerethető és teljesen valóságos. “A szereplőgárda a saját ismeretségi körünkből jött össze, így mivel saját anyagból dolgoztunk szuperül együtt tudtunk működni.”

A gyerek segíteni akar anyának a hagyma szeletelésben, de elkezd könnyezni a szeme – semmi gond, anya egy úszószemüveggel megoldja. A szakadó esőben unatkozó kislány homokozni szeretne, semmi probléma, apa homokozót varázsol a nappaliba. De a szülők ugyanilyen lazán és könnyedén teremtik meg a mosdóba töltött idő nyugalmát, és oldják meg különböző trükkökkel, hogy a fiókok tartalmai a helyükön maradnak. “Egyszerre vagyunk feltalálók és zsonglőrök, mert egy örökmozgó mellett sosem lehet nyugtunk. Pocket Trailer, a hétköznapok szuperhőseinek!”


A Mommy Mia box-szal ünnepelt a Pocket Trailer

Idén nyáron ünnepelte második születésnapját az anyukák és a gyerekek kedvenc meglepetésdoboza a Mommy Mia box. Külön öröm volt, hogy a Pocket Trailer ebben az ünnepi kiadásban szerepelhetett, a Mini dobozban rejtettünk el egy-egy uniszex, szürke Pocket Trailer kismotor és futóbringa hordozót. De mi más lapult még a Mini dobozban?

mommymia_2017_3_960

  • Pici Kártya exkluzív kiadása (Külön örültünk a kismotoros lapnak, használjátok bátran Pocket Trailerrel kombinálva fotózáshoz!)
  • Ezen kívül a csomag része volt a Babilon Kiadó Cicó Micó bújócskázik című könyve
  • Fejős Éva magazinja
  • A Borotalco mikrokristályos tusfürdője
  • A Vöslauer ásványvize
  • Siller baby & child DIY szettje

 


Debütál a Nature kollekció

A Pantone a 2017-es év színének a Greenery-t, azaz a lombkorona zöldet választotta. A levelek, növények és a zöld árnyalatai bekúsztak a design minden területére, ezért mi a Pocket Trailernél is úgy gondoltuk, idei, tavaszi kollekciónkat a természetnek szenteljük. Így született meg a Nature névre keresztelt minikollekciónk.

A kollekció három hordozóból áll, amelyeket a zöld szín mellett a barna jellemez. Egy-egy Pocket Trailer készült sötétbarna hevederből sárga és zöld csatokkal, a gyűjtemény harmadik tagja pedig egy, 100% pamut hevederből készült modell. A törtfehér pamut hordozót zöld csatok egészítik ki, valamint megszokott, fekete összefogó gumi helyett különleges, zöld gumi és filodendron levél öleli körbe használaton kívül. Ez az egyedi csomagolású, limitált Pocket Trailer csak és kizárólag április 9-én a Pici Piacon lesz kapható. A másik két modell mától rendelhető a webshopól is.

nature_7106_960

nature_7128_960

nature_7129_960

nature_7139_960

nature_PTS1202_960

nature_PTS1201_960

nature_PTS0202_960

fotó: csirek.me


Super Mom kampány

2017-es kampányunk üzenete: Super Mom, hiszen úgy gondoljuk, minden anyuka szupererővel rendelkezik, akik nap, mint nap számos területen állnak helyt. A Pocket Trailerrel ezt a helytállást a napi motor és futóbringa cipelés területén szeretnénk megkönnyíteni, velünk anyának pontosan kettővel több szabad keze marad!

Érezzétek magatokat Super Momnak még akkor is, amikor csak egy kis rúzst vagy még azt sem volt időtök feldobni! Legyetek minden nap büszkék, hiszen lazán, könnyedén vettétek, de akkor is, amikor szimplán csak túléltétek az aznapi gyerekes kihívásokat!

2017kampany_1_960

2017kampany_2_960

2017kampany_3_960

2017kampany_4_960

2017kampany_5_960

2017kampany_6_960

2017kampany_7_960

fotó: Hámori Zsófia
smink: Jenovac Lilianna
stylist: Kata Sugár
és még: Mojzes Nóra lakberendező/enteriőr stylist
modellek: Orsi, Lilla és Sári, Bora, Bálint
ruhák: NON+
cipők: Vagabond
táskák: Lilla Sellei Bags
babahordozók: Mybabyhug és Liliputi


Bemutatkoznak a 2017-es Mamiserpák!

Év elején hirdettük meg Mamiserpa programunkat, amiben olyan anyukát kerestünk, aki egész évben a Pocket Trailer nagykövete lesz, teszteli a termékeinket, cserébe pedig tejben-vajban fürösztjük. Nos, olyan sok jó pályázat érkezett, hogy rögtön nem is egy, hanem öt Mamiserpát választottunk. Akik követnek minket Facebookon, azok már egyesével megismerhették őket, de most szeretnénk egy nagy posztban bemutatni Beát, Viktóriát, Orsit, Cynthiát és Patríciát. Érdemes követni őket Instagarmon, hiszen egyedi, 10%-os kedvezménykuponra lelhettek náluk!

Bea
instagram.com/bejjja78
Nekem az anyaság: “ A napsütés a szélviharban. A csoki az eper tetején. A mosoly két könnycsepp között. ”

bocskoras_bea_500
“Bocskorás Bea vagyok, 39 éves leszek, három gyerkőc anyukája, van két nagyobb fiam (12,10) és egy egyéves örökmozgó lánykám. És igen, állandóan úton vagyok és cipekedem…Ha nem gyereket, akkor a gyerekekhez tartozó felszerelést… edzőcuccot, táskákat, és egyéb fontos járulékos dolgokat…”

Cynthia
instagram.com/cynthiamocza/
“Nekem az anyaság kiteljesítette az életemet. Van hogy nagyon nehéz tud lenni, de minden fáradtságot megér. Nekem a két fiam jelenti a világot, és ez fordítva is így van, ami óriási felelősség.”

mocza_cynthia_500“Cynthiának hívnak és 26 éves vagyok, két fiam van. Ruben kétéves, Ronen pedig 2 hónapos. Kecskemét mellett, Ménteleken lakunk egy erdősebb részen. Nagyon szeretünk kint lenni a természetben. Ruben már kicsi kora óta utálta a babakocsit, úgyhogy sokat hordoztam. Kismotorozni imád, de ha elfárad, akkor jön az ” Anya felveeeeeesz!” Én csak nemrég ismertem meg a Pocket Trailer-t, de sokat segített volna, ha hamarabb tudomást szerzek róla.”

Patrícia
instagram.com/lini_and_mommy
“Az anyaság életem legnagyobb és legklasszabb kalandja!”

farkas_patricia_500“Patrícia vagyok, egy huncut másfél éves kiscsajszi, Evelin anyukája. Szakmámat tekintve fotós vagyok, mostanság kezdek visszatérni a munka világába. Blogot vezetek, és egy anyukáknak/nőknek szóló youtube csatornát, ahol az a célom, hogy az anyaság minél természetesebb és valódibb oldalát mutassam be.”

Orsi
instagram.com/ruscsakorsi/
Nekem az anyaság: “A legjobb dolog, a legkreatívabb non-stop meló és a legnagyobb kincs. Az anyaság korábban ismeretlen boldogító felelősség.”

ruscsak_orsi_500“Ruscsák Orsi vagyok, a 20 hónapos Sárika anyukája. Budapesten, a XIII. kerületben élünk 4 szintes lift nélküli ház 3. emeletén. Nap mint nap cipekedek, fel-le. Amíg Sári picike volt, addig hordoztam. Mostanra már ügyesen lesétál a lépcsőn. Felfelé viszont nincs kedve jönni.Minden nap lemegyünk a levegőre, bevásárolunk, mindent elintézünk, aztán lepakolunk, felvesszük a játszótéri játékokat, kismotort, kisbabakocsit, labdát, krétát, homokozó szettet és megyünk a játszóra. Néha jó lenne, ha három fülem lenne, legalább eggyel több helyre tudnék akasztani valamit.”

Viktória
instagram.com/pjunior98/
“Nekem az anyaság a szerelem és a féltés különleges dimenziója.”

kiraly_viktoria_500“Tizenkét éve foglalkozom gyerekekkel. Közgazdász diplomával babyszitterként indult a karrierem, sorra jöttek a családok, majd az Angliába költözés. Egyre több gyerkőc született a kezeim közé. A Brit Nagykövet bentlakásos Nannyje lettem, igy visszaköltöztem Magyarorságra. Közben elvégeztem az Óvodapedagógia szakot…” Viktóriának tavaly született meg első saját gyermeke, Bende, és ma már együtt dolgoznak.


A Pici Piacon beváltható Pocket Trailer kupon a Piknik magazin oldalán

Február 4-én ismét találkozunk 2017. első Pici Piacán a Larus Rendezvényközpontban, Budán a Mom Park mellett. A Pici Piac és a Piknik magazin ezúttal is elkészítette, számos tervezőnél beváltható, kedvezményekre jogosító kuponfüzetét, amiben most Pocket Trailer kupont is találtok. Regisztrálni és a kuponfüzetet letölteni itt tudjátok!
PiciPiac_Toltsd_le_a_kuponfuzetet_kep_feb4


Mamiserpa kerestetik!

Folyton egy-két-három gyerekkel cipekedsz? Igazi Mamiserpának érzed magad? A Pocket Trailer rengeteget könnyít a mindennapjaidon? Szeretnéd, ha minél több mamihoz eljutna a híre? Szeretsz fotózni? Sokat pörgeted az Instagramot vagy más közösségi oldalt? Szeretnéd elsőként kipróbálni az új termékeinket? Szeretnél időről-időre újabb Pocket Trailerrel villogni? Akkor jelentkezz, és légy Te 2017-ben a nagykövetünk!

mamiserpa_kerestetik_5_960

A nagykövetek jelentkezését január végéig várjuk a pockettrailer(kukac)gmail(pont)com címre egy rövid bemutatkozással és fotóval. A legmeggyőzőbb pályázó egy évig viselheti nagyköveti címünket, és mi megígérjük, tejben-vajban fürösztjük ez idő alatt!


Karácsonyi meglepetés: Pocket Trailer Luxury kollekció

Veled is előfordult, hogy a gyerek az operába is futóbringával akart menni, te meg cipelhetted az estélyid mellett?! Persze, hogy nem! De azért valljuk be, mi anyák cipeljük a járgányokat a legtöbbet, és mi anyák, nők is vagyunk, akik szeretik a szépet!.

Két és fél évvel ezelőtt, a legelső induló kollekciónkban voltak csipkés modellek, de azóta nem készítettünk ilyeneket, most viszont karácsony alkalmával úgy gondoltuk, meglepünk titeket egy exkluzív gyűjteménnyel.

A hatféle különböző, nagyon limitált szériás hordozó a december 4. Pici Piacon debütál majd, kizárólag ott lesznek kaphatóak!

csipke_5082_4.jpg
ok_5020_1.jpg
ok_5041_960
ok_feher_fekete_csipke_960
ok_fekete_pink_csipke_960
ok_kek_kek_csipke_960
ok_lila_lila_csipke_960
ok_piros_barack_csipke_960
ok_sarga_menta_csipke_960fotó: Lilla


Pocket Trailer 90′ – a Pici Piacon bedütál az új kollekció

“Mivel, ahogyan én is, a vásárlóink nagyrésze, a mostani anyukák a 90-es években voltak kiskamaszok, kamaszok, ezért legújabb kollekciónk ezt az évtizedet eleveníti fel” – mondja a csapat tervező szekcióját alkotó Lilla. A néhány vibráló színű trailer mellett novemberben a készlet erejéig a megrendelésekhez nem unalmas, fehérszínű tárolózsákot adunk, hanem egy limitált, 90-es évek ihlette mintájó zsákot. Figyelem, az új színek és a tárolózsák a novemberi Pici Piacon bedütál!

PT_vice_fbcover

pt_90_1_960


Kerékzsák minden járműre

Sok anyuka nem szereti, amikor a mocit vagy éppen a bringát cipelve a ruhája koszos lesz a jármű kerekétől A cipelés megkönnyítésére már megoldást jelent a praktikus, kismotor és futóbringa horodzónk, és most a koszos kerekek problémájára is kínálunk megoldást! Korábban csak kismotorokhoz volt kapható a kerékzsák, de jó hír, hogy már nagyobb méretben, futóbringákhoz is elérhető. Ezekkel a méretre állítható zsákokkal nemcsak a ruhánkat, de például az autónk csomagtartóját is megóvhatjuk, ha a járgányt autóval szállítjuk például a vidéki nagyszülőkhöz! A zsákok darabonként rdenlhetőek, attól függően hány kerékhez is szeretnénk használni.kerekzsak_bringa_960

kerekzsak_motor_960