Posted on

Ki az erdőbe!

A tavalyi évben, ha lehet még jobban felértékelődött a szabadban töltött idő, a természet. Ha kimegyünk egy erdőbe a családdal, akkor ott korlátozások nélkül mozoghatunk, biztonságban létezhetünk. Egy erdőben olyan, mintha nem is lenne COVID helyzet, mintha semmi sem változott volna. Éppen ezért a Pocket Trailer 2021-es FOREST kollekciója földszínekkel a természetet ünnepli. De nemcsak a bézs, fűzöld és barna hevederekkel akarjuk felhívni a figyelmeteket a természet kincseire, hanem márciusban számos tippel jövünk, olyan kirándulási ötleteket hozunk, amelyek könnyen járhatóak futóbringával és akár babakocsival is. 

Első kedvcsinálónak fogadjátok szeretettel a kollekcióhoz készített kampányképeket, amiket Borsos B. Róza jegyez és a veresegyházi fenyveserdőben fotóztunk.

pt_2021_forest_6_1500

pt_2021_forest_4_1500

pt_2021_forest_5_1500

pt_2021_forest_7_1500

pt_2021_forest_8_1500

pt_2021_forest_2_1500
fotó: Borsos B. Róza
Posted on

Viszlát 2018!

Köszönjük, hogy 2018-ban ennyi szuper mami- és apaserpa választott minket!

Posted on

Naptár anyákra szabva

Idén is megjelent a Cukimamik anyákra szabott határidőnaplója. Hogy mit tud, egy kifejezetten anyáknak tervezett naptár? Átláthatóan foglalkozik az olyan, anyai mindennapok szerves részét képező dolgokkal, mint a csecsemő fejlődése vagy a hozzátáplálás, de a heti és havi tervező segít a mindennapok még átláthatóbb megtervezésében is.

cukimamik_naptar_2019_2_960

Naptár anyákra szabva részletei…

Posted on

Szerezd be a Pocket Trailered a nyaraláshoz a Pici Piacon!

Itt a nyár, szerezd be a legmenőbb és legpraktikusabb nyári kiegészítőket a Lilla Sellei Bags standján a Pici Piacon! A praktikus variálható táskáiról és kifejezetten hordozáshoz tervezett, (mami) övtáskáiról híres táskamárka új kollekcióval jelentkezett. A Tropical nevet viselő gyűjtemény darabjai megvásárolhatóak lesznek a piacon, de az új biciklis csomagtartó táskánk is itt debütál majd!

facebookcover_mi is ott leszunk_2018_JULIUS

Indul a nyári jövés-menés, jön a kismotorozós, futóbringázós időszak, és bizony anya ismét rádöbben kevés a két keze! A Pocket Trailer kismotor és futóbringa hordozóval gyerekjáték a járgányok cipelése. Az új, erősebb, logózott csatokkal készült PRO széria darabjait is magunkkal visszük!

Posted on

Mamiserpaság télen

A mamiserpák télen sem maradnak cipelnivaló nélkül, hiszen a futóbiciklikre szerelhetünk sítalpakat, de akár a popsisít vagy a bobot is vihetjük a hátunkon egy Pocket Trailerrel.