Bemutatkozik a Pocket Trailer ünnepi kiadása

A karácsonyi időszakban különleges csomagolású gyűjteménnyel lepünk meg titeket, vásárlókat.  A trailerek eddig is egy hasznos, de egyszerű fehér tárolózsákkal érkeztek a megrendelőkhöz, viszont az ünnepi időszakban háromféle, fényvisszaverős hordozó kisfiúknak vagy kislányoknak készült, hátizsákként is használható tárolózsákkal is megvásárolhatók.

A karácsonyi gyűjteményben a szürke fényvisszaverős, valamint a fekete és a zöld Pocket Trailerek választhatóak kék, fiús, vagy csillogó púderszínű, kislányoknak készült hátizsákokkal. Így nemcsak anya és apa jut egy praktikus hordozóhoz, ami megkönnyíti a kismotorok és futóbringák cipelését, de a csemete is gazdagabb lesz egy hátitáskával, amibe a kincseket gyűjtheti egy-egy biciklizéskor. Szerettük volna karácsonykor valami igazán különlegessel meglepni a szülőket és a gyerekeket egyaránt, egy kis csillogást vinni a Pocket Trailerekbe, így született meg ez a két különleges táska.

A karácsonyi kollekcióhoz nemcsak tárgyfotók, de ünnepi hangulatú image képsorozat is készült. Az enteriőrstylingért köszönet Mójzes Nóra lakberendezőnek és enteriőrstylistnak!

pt_karacsony_1_960

pt_karacsony_2_960

pt_karacsony_10_960

pt_karacsony_9_960

pt_karacsony_8_960

pt_karacsony_6_960

pt_karacsony_5_960

pt_karacsony_4_960

kek_zsak_zold_fv_960

kek_zsak_szurke_fv_960

kek_zsak_fekete_fv_960

rozsaszin_zsak_zold_fv_960

rozsaszin_zsak_szurke_fv_960

rozsaszin_zsak_fekete_fv_960