Legyél Te a tervező!

Nagyszerű hírünk van azoknak, akik eddig nem találták meg a stílusuknak vagy éppen a gyerek bringájához, motorjához leginkább passzoló Pocket Trailert. Elindult ugyanis a Pocket Trailer tervező, ahol az aktuális alapanyag raktárkészletünkből bárki megtervezheti álmai hordozóját.

tervezo_vegleges_960

720 különböző verzió

Nemcsak a heveder színét lehet megválasztani, hanem azt is, hogy legyen rajta fényvisszaverő vagy sem, sőt a csatok két, egymásba pattintható része akár más-más színű is lehet. Kicsinek tűnhet a színválaszték, pedig 720 különféle hordozó állítható össze a színekből.

output_vHvbUC

Árak

Az egyedi termékek 500 forintos felárért rendelhetőek, tehát a simák 3.000, míg a fényvisszaverősök 3.500 forintért kaphatóak (a webshopban kapható kész termékek esetében a simák 2.500-ba, míg a fényvisszevrősök 3.000-be kerülnek).

Megrendelés menete

Az egyedi rendelések elküldése teljesen külön történik, de természetesen, ha egyúttal a webshop kínálatából is szeretnétek rendelni, akkor lehetőség van e-mailes egyeztetés után az egyes rendelések összekapcsolására, együttes kiszállítására.

További meglepetésekkel készülünk!

Ez nem minden, hiszen a tervező mellett hamarosan egy másik különlegességgel is jelentkezünk, érdemes lesz figyelni a weboldalunkat és a Facebook oldalunkat!