Bemutatkoznak a 2017-es Mamiserpák!

Év elején hirdettük meg Mamiserpa programunkat, amiben olyan anyukát kerestünk, aki egész évben a Pocket Trailer nagykövete lesz, teszteli a termékeinket, cserébe pedig tejben-vajban fürösztjük. Nos, olyan sok jó pályázat érkezett, hogy rögtön nem is egy, hanem öt Mamiserpát választottunk. Akik követnek minket Facebookon, azok már egyesével megismerhették őket, de most szeretnénk egy nagy posztban bemutatni Beát, Viktóriát, Orsit, Cynthiát és Patríciát. Érdemes követni őket Instagarmon, hiszen egyedi, 10%-os kedvezménykuponra lelhettek náluk!

Bea
instagram.com/bejjja78
Nekem az anyaság: “ A napsütés a szélviharban. A csoki az eper tetején. A mosoly két könnycsepp között. ”

bocskoras_bea_500
„Bocskorás Bea vagyok, 39 éves leszek, három gyerkőc anyukája, van két nagyobb fiam (12,10) és egy egyéves örökmozgó lánykám. És igen, állandóan úton vagyok és cipekedem…Ha nem gyereket, akkor a gyerekekhez tartozó felszerelést… edzőcuccot, táskákat, és egyéb fontos járulékos dolgokat…”

Cynthia
instagram.com/cynthiamocza/
„Nekem az anyaság kiteljesítette az életemet. Van hogy nagyon nehéz tud lenni, de minden fáradtságot megér. Nekem a két fiam jelenti a világot, és ez fordítva is így van, ami óriási felelősség.”

mocza_cynthia_500„Cynthiának hívnak és 26 éves vagyok, két fiam van. Ruben kétéves, Ronen pedig 2 hónapos. Kecskemét mellett, Ménteleken lakunk egy erdősebb részen. Nagyon szeretünk kint lenni a természetben. Ruben már kicsi kora óta utálta a babakocsit, úgyhogy sokat hordoztam. Kismotorozni imád, de ha elfárad, akkor jön az ” Anya felveeeeeesz!” Én csak nemrég ismertem meg a Pocket Trailer-t, de sokat segített volna, ha hamarabb tudomást szerzek róla.”

Patrícia
instagram.com/lini_and_mommy
„Az anyaság életem legnagyobb és legklasszabb kalandja!”

farkas_patricia_500„Patrícia vagyok, egy huncut másfél éves kiscsajszi, Evelin anyukája. Szakmámat tekintve fotós vagyok, mostanság kezdek visszatérni a munka világába. Blogot vezetek, és egy anyukáknak/nőknek szóló youtube csatornát, ahol az a célom, hogy az anyaság minél természetesebb és valódibb oldalát mutassam be.”

Orsi
instagram.com/ruscsakorsi/
Nekem az anyaság: “A legjobb dolog, a legkreatívabb non-stop meló és a legnagyobb kincs. Az anyaság korábban ismeretlen boldogító felelősség.”

ruscsak_orsi_500„Ruscsák Orsi vagyok, a 20 hónapos Sárika anyukája. Budapesten, a XIII. kerületben élünk 4 szintes lift nélküli ház 3. emeletén. Nap mint nap cipekedek, fel-le. Amíg Sári picike volt, addig hordoztam. Mostanra már ügyesen lesétál a lépcsőn. Felfelé viszont nincs kedve jönni.Minden nap lemegyünk a levegőre, bevásárolunk, mindent elintézünk, aztán lepakolunk, felvesszük a játszótéri játékokat, kismotort, kisbabakocsit, labdát, krétát, homokozó szettet és megyünk a játszóra. Néha jó lenne, ha három fülem lenne, legalább eggyel több helyre tudnék akasztani valamit.”

Viktória
instagram.com/pjunior98/
„Nekem az anyaság a szerelem és a féltés különleges dimenziója.”

kiraly_viktoria_500„Tizenkét éve foglalkozom gyerekekkel. Közgazdász diplomával babyszitterként indult a karrierem, sorra jöttek a családok, majd az Angliába költözés. Egyre több gyerkőc született a kezeim közé. A Brit Nagykövet bentlakásos Nannyje lettem, igy visszaköltöztem Magyarorságra. Közben elvégeztem az Óvodapedagógia szakot…” Viktóriának tavaly született meg első saját gyermeke, Bende, és ma már együtt dolgoznak.